Temptu – Airbrush Makeup

airbrush-temptu-1
„ A legszebb mennyasszonyi sminkek elengedhetetlen eszköze.”

Extra tartós, lehelet könnyű, HD minőségű, szórópisztoly segítségével készíthető sminktechnika, mely tökéletes fedést biztosít. Használatával a bőr egészségessé és fiatalos ragyogásúvá válik.

Mik az előnyei és miért ezt válaszd?

A TEMPTU termékeket igazán egyedülállóvá, többek között, a minden bőrtípusra alkalmazható, bőrrokon szilícium alapú festékformula teszi. Ráckitöltő, bőrkiegyenlítő hatása révén kiválóan alkalmas ráncosodó, vagy nagy pórusú bőrre is. A formula képes megakadályozni a bőrön a sminkanyagok okozta problémákat, gyulladt vagy aknés bőr esetén is.

Higiénikus megoldás, hipoallergén, illatanyagmentes, dermatológiailag tesztelt. A smink készítése során, nem érintjük meg a bőrt, így a legérzékenyebb bőrű vendégek számára is kitűnő megoldást nyújt a sminkelésnél. Többé nem jelent akadályt a herpesz, vagy bármilyen más bőrbetegség sem, mert a TEMPTU , természetesen könnyű, hagyja lélegezni a bőrt, nyugtat és nem tömíti el a pórusokat sem.

Az Airbrush alapozás HD minőségű, homogén, egyenletes fedést biztosít, teljesen egybeolvad a bőrrel, megszabadulva a korábban nehezen kiküszöbölhető maszk hatástól. Szinte tökéletes „retusált” hatású bőrt készíthetünk vele. Kiválóan alkalmas kontúrozó és különböző fényeffektusokat felhasználó technikák alkalmazásához is, így nyújt extrém sokoldalúságot.

A tartós és természetes lefedettség, akár 18-24 órán át kitart. Könny és izzadságálló, nem kenődik el, ezért kifejezetten ajánlom különleges alkalmakra, legyen az akár esküvő, szalagavató, ballagás, vagy egy esti party.

Gyors és precíz eljárás. Praktikusságát csak növeli, hogy számos jó tulajdonsága mellett, kitűnően kombinálható ez a smink, a már megszokott kézi hagyományos sminkes módszerekkel és anyagokkal együtt is.