Szempilla lifting kezelés


Végre itt egy kezelés, aminek segítségével látványos, ívelt szempillákat tudunk varázsolni azok számára is, akik idegenkednek a műszempillától, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt, esetleg allergiások voltak, lettek a ragasztóra.

keratin-lashliftA szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempilla tőtől emeli meg, és ívesen vezeti felfelé, ezzel optikailag meghosszabbítva a saját szempilla hosszát. Az eredmény tartós szempilla emelés, íves, hosszúnak tűnő, de mégis természetes hatás. A szempilla liftinggel megemelt pillák puhák, selymesek, kényelmesek, EGÉSZSÉGESEK maradnak, épp úgy, mint a szempilla lifting előtt. Bármilyen szempillaspirállal festhetőek, sminkelhetőek, akár olajos lemosók és a mindennapi szemránckrémek használata is lehetséges, nem úgy, mint a műszempilláknál. A szempilla lifting eljárásnál nem használunk olyan ragasztót, ami folyamatosan irritálhatja vagy érintkezne a szemkörnyékkel. Így az allergiás reakciók szinte teljesen ki vannak zárva. Nem tesszük ki pilláinkat a szintetikus műszempillák súlyával járó állandó megterhelésnek, vagy egy esetlegesen nem megfelelő applikácónak, melynek során előfordulhat a pillák letöredezése illetve idő előtti kihullása, ritkulása.

Miben különbözik a szempilla lifting a szempilla göndörítéstől?

A szempilla lifting inkább egyenesíti, mint göndöríti a pillákat. A szempilla lifting egyedülálló, különleges technika, ami nem dauer. Alapjában véve, különbözik egymástól a két eljárás, a dauer és a speciális szempilla lifting, némi hasonlóságot találunk csak.

A dauer után a szempilla kusza, göndör, összevissza álló szempillákat eredményez, ami, mivel göndöríti a saját szempillákat, így optikailag rövidíti azt. A dauer során alkalmazott anyagok jóval kevésbé korszerűek és kíméletesek, ezért előfordulhat, hogy kárt tesznek az egészséges szálakban.

A speciális szempilla lifting ezzel szemben a szempillák tövét emeli, és teljes hosszát hangsúlyozza, sőt optikailag növeli. A kezelés folyamán lehetőség nyílik a saját pillák színezésére és fényesítésére, illetve keratinos speciális nővesztő faktorokat tartalmazó luxus ápolására. Az anyagok tehát nagyon korszerűek, kíméletesek, nem csak hogy nem roncsolják, ápolják, táplálják és növesztik is a saját pillákat.

Kinek ajánlom a szempilla liftinget?

MINDENKINEK, aki hangsúlyozni szeretné a szempilláit, és azoknak is, akik naponta bajlódnak az egyenes, rövid, lefelé álló, néha láthatatlannak tűnő világos pillákkal.

Azoknak, akik idegenkednek a műszempillától, mégis szeretnének hosszúnak látszó, ívelt szempillákat.

Azoknak, akiknek lelógó szemhéjjuk  miatt nem nagyon látszódnak a szempilláik.

Azoknak akik csak két havonta szeretnének a szempillájukkal foglalkozni.

Azoknak, akik gyors és tartós megoldást szeretnének.

Azoknak, akik a műszempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb és költségkímélőbb megoldást.

Azoknak, akiknek nem volt tartós a műszempilla hosszabbítás, érzékennyé vált a szemük a ragasztóra, vagy helytelen applikáció következtében letört és megritkult a szempillájuk.

MINDENKINEK aki fontosnak tartja, hogy szempilláit kímélje, megvédje, de szeretné kiemelni tekintetét, nőiességet hangsúlyozva, mindezt úgy, hogy a szempillái sokáig egészségesek, sűrűek és hosszúak maradnak.

Azoknak a férfiaknak, akiknek szempillája rövid, visszaforduló.

Fájdalmas-e a kezelés, vagy jár-e bármi kellemtlenséggel?

Átlagosan egy kezelés 45-60 percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes eljárás és 6-8 hétig tartós szempilla ívet és tartást ad a természetes pilláknak.

MY LIFT 4Hogyan ápoljuk a liftinggelt pillákat?

  • Nem érheti víz vagy gőz a pillákat az első 24-48 órában
  • Kerüljük a rendszeres szauna és gőzfürdő használatát
  • Ne használjunk szempillaspirált az első 24 órában
  • Ezen kívül speciális ápolásra nincs szükség.

Nincs más dolgunk, mint minden különösebb odafigyelés nélkül, felhőtlenül élvezni 6-8 héten keresztül kényelmes, csodálatosan ívelt, természetes hatású liftinggelt pilláinkat!