Peeling Marine

Peeling-Marin_Slider
Peeling Marine – SOS bőrmegújítás a tökéletes bőrért

Ősz? Akkor intenzív bőrmegújítás! A savas hámlasztás erre kitűnően alkalmas… A vendégek körében közkedvelt eljárással nem csak pigmentfoltokat kezelhetünk, hanem rengeteget javíthatunk egy aknés bőr állapotán, dehidratáción, tág pórusú bőrön, fakó és fénytelen bőrön, valamint a ráncok elleni küzdelemben.

A bőrmegújítás e formája nagy odafigyelést és szakértelmet követel meg Tőlünk, kozmetikusoktól! Amíg régen különállóan alkalmaztuk az AHA és BHA savakat, addig manapság bizonyítást nyert, hogy a kozmetikai savak összehangolt együttes alkalmazásával még jobb eredmények érhetőek el a bőrmegújításban. Ehhez a kezelés körhöz csatlakoztak az úgynevezett újgenerációs PHA savak is.

IMG_2414

Mit kell tudnunk róluk?

A PHA savak (glükonolakton és a laktobion sav) hatása az AHA savakhoz hasonló, viszont kevésbé irritáló, ezért ideális a nagyon érzékeny bőrök megújítására és felfrissítésére.

A Thalgo legújabb bőrmegújító sorozatának fő momentumát is a savak és azok kombinációja képezi. A Thalgo az első thalasso kozmetikai márkaként hatóanyag kutatásaihoz és fejlesztéseihez elsőként a tengerből merít. Így született meg az első tengeri cosmeceutical kezelőrendszerként a Peeling Marin.

A Peeling Marin bőrmegújítás alapját a márka 1966-ban felfedezett siker szabadalmának (Micronized Marine Algae) harmadik generációja, a fermentált algákból származó savak, kiegészülve további AHA és PHA savakkal alkotják, amelyek fokozzák a bőrmegújítás hatékonyságát. Az algák feldolgozásának terén igencsak innovatív eljárásnak számító fermentálással megvédik a hatóanyagokat, így nem csak az algasavak érnek célba, hanem a bőr számára nélkülözhetetlen ásványi anyagok és vitaminok is.

A fermentált algákból származó savak hatékony, mégis kíméletes bőrmegújítást tesznek lehetővé. Gyengítik a sejtek közti kötéseket, segítve az elhalt hámsejtek leválását, előkészítve az utat az újonnan termelődő egészséges sejteknek. A bennük található természetes mineráliák és vitaminok azonnali nyugtató hatást biztosítanak.

Az algasavakkal együtt dolgozó AHA/PHA komplex a megfelelő koncentrációban fokozza a hámlasztó hatást, a legnagyobb bőrtoleranciát szem előtt tartva.

A glikolsav és glükonolakton savak a bőrfelszínt felfrissítik. Gyorsabbá válik az elhalt sejtek leválása. Fokozódik a bőr anyagcseréje. Az anyagcsere folyamatok javulása a fehérje-szintézist is gyorsítja, ezáltal regenerálódnak a kollagén-rostok. Megszüntetik a hiperkeratózist, így a szőrtüszőkben kevesebb lesz a pangó faggyú, ezáltal nem csak a bőr faggyútermelése normalizálódik, hanem a bőr autogén sterilizációja is, amelynek köszönhetően csökken az aknés gyulladások kialakulásának esélye.

“Alkalmazható egy alkalmas S.O.S. bőrmegújításra vagy 4-6 alkalmas heti rendszerű kúrákban bőrszerkezet javításra”

Ezzel egy időben fejti ki hatását a szabadalmaztatott Marine Mesolift, amely a Thalgo által kifejlesztett non-invazív technológia.  A különleges hatóanyag bejutását a bőrbe a mezoterápia ihlette, így a speciális felszívódásnak köszönhetően a bőr mélyén képes kifejteni hatását, így a mezoterápia hatásaival megegyező eredményeket nyújt, és tűk alkalmazása nélkül létre jön az „ÚJ BŐR” hatás.

Peeling-Marin-Arckezeles copy