STARPIL Wax

STARPIL Wax- epillálásban a csúcson –szőrtelenítés mesterfokon!

No_lab_gyanta33

A Starpil alacsony olvadáspontú (testhőmérséklet) filmwaxok, gyors, kíméletes gyantázást tesznek lehetővé, nem égetik meg a bőrt, a szőrt viszont maximálisan eltávolítják, minimális fájdalomérzet mellett. A Starpil által megalkotott RITKA RECEPT alapja, (melyet eddig nem sikerült senkinek sem előállítania) a biotehnológiai úton előallított magas minősegű méhviasz és 100% AB minőségű, organikus tisztaságú fenyőgyanta. Kíméletesek, mégis nagyon hatékonyak, mert tökéletesen tapadnak a bőrhöz, megnyitják a pórusokat, elősegítik a szőrszálak gyökerestől való eltávolítását, késleltetve ezzel az új szálak megjelenését.

A Starpil alacsony olvadáspontú filmwax-jai, a test minden területén alkalmazhatóak.

A legérzékenyebb bőrök szőrtelenítésének specialistája, köszönhetően szuper elasztikusságának.

Az extra rugalmasságnak köszönhető tehát, hogy a szőrtelenítéssel járó fájdalom minimális, ezért a hiper szenzitív vendégek is imádják. A szőrszálakat körülölelve gyökerestől távolítja el azokat, így tökéletes szőrtelenítési eredménnyel számolhatunk. A hosszantartó selymes bőrérzet nem csak a szőrszálak 100 %-os eltávolításának köszönhető, hanem annak is, hogy eltávolítja az elhalt hámsejteket, ösztönözve a sejtregenerációt.

A Starpil vezető szerepe a gyantapiacon immár 30 éve töretlen, jelenleg több mint 65 országban képviselteti magát a márka.

Komplett és komplex rendszerével, gyanták széles választékával és a speciális filmwaxok-hoz speciálisan kifejlesztett elő és utóápoló kozmetikumaival teszi a vendégek számára kellemesebb élménnyé és luxus szolgáltatássá a gyantázást.

Slider_Starpil_keszecske-copy