Thalgo La Beaute Marine

Visuel Soin_mandala

Algás natúrkozmetikumok… THALGO LA BEAUTE MARINE

A világhírű THALGO professzionális kozmetikumok a tengeri hatóanyagokra és algákra specializálódva új fejezetet nyitott a bőr ápolásában. A Thalgo volt az első eredeti francia tengeri Spa márka, mely 1964-ben indult útjára. Kezdetektől vezető szerepet töltött be a tudomány és a tengeri kutatás területén. Minden Thalgo termék valódi thalasso koktél a bőr és a szervezet számára, amely garanciát ad a hatékony és magas szintű bőrápoláshoz.

Egyedi eljárással rendkívül nagy nyomással nyerik az ásványi anyagokban gazdag és nagyon tiszta mikronizált tengeri algát MMA (Micronizalt Marine Algae), mely az összes Thalgo kozmetikumban koncentráltan megtalálható. 10000x koncentráltabban tartalmazzák a nyomelemeket, ásványianyagokat, aminosavakat, vitaminokat, így gyorsabban és eredményesebben reminalizálják a bőrt, mint a növényi hatóanyagok.  Az algás natúrkozmetikumok különlegessége, hogy a bőrrel teljes biológiai rokonságban állnak, felszívódásuk ozmotikus úton történik és 100 %-ig képesek a bőr mélyebb rétegeibe jutni. Ezért ajánljuk minden bőrtípus esetében, még a legérzékenyebb bőrűek számára is.

A Thalgo  holisztikus megközelítésű szemléletmódjával, minden érzékre ható, lélekemelő .relaxációt elősegítő, speciális masszázstechnikákkal tarkított kezelései, gyorsabb és hatékonyabb eredményeket produkálnak a tengeri hatóanyagoknak köszönhetően.

A Thalgo nem csak a külső bőrápolást tartja szem előtt, hanem a belső szépségápolás is szerves részét képezi szalonkezeléseinek és az otthoni bőrápolásnak egyaránt. Ezért saját fejlesztésű táplálékkiegészítőkkel támogatja meg belsőleg a külső szépséget.

A THALGO tengeri hatóanyagos és algás kozmetikumok a nőknek különösen kedveznek, mivel ásványi anyagok, vitaminok, aminosavak mellett  fitohormonokban is rendkívül gazdagok, vagyis:

  • rendben tartják a hormonális egyensúlyt
  • erősítik a női „éntudatot”
  • különös szépítő hatással vannak a bőrre
  • a léleknek is megadja a természetes gondoskodást

Természetesen nem csak a hölgyek élvezhetik a tengeri szellő érintését, az uraknak megszületett a Thalgomen sorozat, amely teljes mértékben a férfi bőr igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve.

Illuminating-Radiance_Arckezeles-copy copy Men-Ocean_Arckezeles-copy copy

Még több info a kezelésekről és a professzionális termékeiről: www.thalgo.hu